ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Bahçelievler Anadolu Lisesi

BAHÇELİEVLER MAH. 26 SK. NO 43 KARAKOÇAN / ELAZIĞ
Vizyon
Bilimi kendisine amaç edinen, araştıran, kendine ve milletimize dürüst ve sadık sorumluluğunun bilincinde yetişmiş akademik ve kültürel birikimli bireyler olarak mezun olmak için tercih edilen, eğitim ve öğretimde örnek alınan bir okul olmaktır.
Misyon
Bilimin ışığında; mantıksal düşünmeyi kendine ölçü alan, araştıran, sorgulayan, sorumluluk alan, sorunlara çözüm üretebilen, kendine ve milletimize saygılı, sadık ve dürüst; milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ruhen ve bedenen sağlıklı gençleri yetiştirerek üst eğitim kurumlarına ve geleceğe hazırlamaktır.
1. Yabancı Dil İngilizce 2. Yabancı Dil Almanca
Taşımalı eğitim ve toplu taşıma
İlçe merkezine 2 km uzaklıkta İl merkezine 104 KM uzaklıkta
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz 2023-2024 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır. Taban Puan: 301 Genel yüzdelik dilim: %39,27 İl yüzdelik dilim: %41,54. Tavan Puan: 460 Genel yüzdelik dilim: %4,67 İl yüzdelik dilim: %4,54.