ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Bahçelievler Anadolu Lisesi

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmiş ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili 02-03-04/10/2023 tarihleri arasında il sınıf/alan zümreleri ve Elazığ Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü katılımıyla  toplantılar gerçekleştirilmiştir.  Konu soru dağılım tabloları temel eğitim ve ortaöğretimdeki branş ve sınıf düzeylerinde hazırlanarak yayımlanmıştır.

Şbt

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi için gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmeleri ve farkındalıklarının artırılması amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan eğitim içeriklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında açılan okulumuzun 14.10.2023 tarihinde yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında oy birliği sonucu alınan karar gereği aşağıdaki görsellerdeki kıyafetler okul üniforması olarak kullanılacaktır.

Erkek öğrencilerde görsellerde belirtilen kapşon ve sweatshirt, lacivert veya siyah keten pantolon,

Kız öğrencilerde görsellerde belirtilen kapşon ve sweatshirt, lacivert veya siyah keten pantolon, sade siyah veya lacivert etek kullanılacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Ders Programları